RALLYFILM4RN

Allt Annat Än Rakt-

Rallybloggen

view:  full / summary

2011 - Munkforsrundan

Posted by Rallyfilm4rn on January 9, 2011 at 2:31 PM Comments comments (0)

Nu har rally säsongen precis slagit upp portatna för 2011. Ny kamera (panasonic hdc-sd60) och ett stativ har det blivit till den nya säsongen så jag hoppas på ett mycket bra rallyår. 


Första tävlingen är nu avklarad vilket givetvis var munkforsrundan. Det var en mycket häftig tävling och speciellt eftersom det var min första riktiga vintertävling. Snön yrde ner när vi inväntade de första bilarna på ss2 och det var härligt att se bilarna flyga förbi samtidigt som de hamnade på kameraminnet. En mycket bra tävling och en perfekt start på året! 


// Rallyfilm4rn

�rets Sista Rally - Emk Sprinten

Posted by Rallyfilm4rn on November 14, 2010 at 5:13 AM Comments comments (0)

Igår besökte jag Emk Sprinten i Eskilstuna för att filma mitt sista rally för i år. Fick med ett avåk och några kriser, men något blev fel under inspelningen så filmen blev skadad tyvärr men finns att beskåda på youtube ändå.


Mitt första filmar år kunde inte blivit bättre tycker jag. Ca 35 min avåk material har jag införskaffat och ser med glädje fram emot 2011 och förhoppningsvis med en ny filmkamera!! Jag vill tacka alla mina tipsare och sammarbetspartners som hjälpt till under årets gång. Ett stort tack vill jag även rikta till Mikael Gelin (Gelins Foto) för att han hjälpt mig att komma igång med filmningen och tipsat mig om bra ställen osv. Tusen Tack!


// Rallyfilm4rn 

Kmk Trofen - Rikspokalen

Posted by Rallyfilm4rn on October 19, 2010 at 2:28 PM Comments comments (0)

Nu har jag missat att uppdatera lite gran. Senaste 2 veckorna har jag varit på 2 riktigt roliga rallyn! Närmare bestämt Kmk Trofén (Smk Finalen) samt Rikspokalen. Båda tävlingarna bjöd på rikigt mycket action som passade bra i kameran. Båda tävlingarna stod jag på sista sträckan dvs. ss4. Se film och bilder under flikarna om ni vill se lite smakprov på ställena jag stod på.


// Rallyfilm4rn

Runt Mj�lkpallen Pokalen

Posted by Rallyfilm4rn on September 27, 2010 at 8:13 AM Comments comments (0)

Var på mjölkpallen pokalen i helgen som kördes kring Gnesta. Det var ett roligt rally och jag fick med lite material på film som ni kan se här på sidan och på youtube. Tack Gnesta Mk för en rolig och fartfylld tävling med fräna sträckor, speciellt SS3 där jag stod  ;)


// Rallyfilm4rn

Emk-Kannan

Posted by Rallyfilm4rn on September 20, 2010 at 10:14 AM Comments comments (0)

Nu har det gått några dagar sedan Emk-kannan kördes och det har varit fullt upp med filmredigering och dylikt. Det blev mycket bra material på filmen då jag stod och filmade på ss3 där det hände ett par vurpor. Synd bara på det dåliga vädret, men laddet var bra ändå tycker jag. Jag vill även tacka EMK för en mycket välgjord och trevlig tävling med bra sträckor och griniga funktionärer ;)


// Rallyfilm4rn

Emk-Kannan

Posted by Rallyfilm4rn on September 17, 2010 at 5:12 PM Comments comments (0)

Nu har det blivit dags att tagga till inför morgondagen och Emk-kannan som går av stapeln med ca 150 startande. Rekat o klarrt! Hoppas på en mycket trevlig och händelserik dag i skogen!


// Rallyfilm4rn

B�ckasprinten

Posted by Rallyfilm4rn on September 5, 2010 at 2:11 PM Comments comments (0)

Godkväll!

Nu är man hemkommen från Kolsva och bäckasprinten. Det blev faktiskt förvånandsvärt bra idag. Tänkte reka, men det blev inte så. Gick in från målet på ss1/3 och tog första bästa kurvan, vilket vart den bästa på hela rallyt. Best Of Filmen finns ute på youtube där ni kan se ett par avåk. Nu är det bara att ladda till den 18 Sep då det är hemma tävling och allt då EMK-Kannan körs!


// Rallyfilm4rn

Rallyfilm4rn - Sverige Runt

Posted by Rallyfilm4rn on August 31, 2010 at 5:31 PM Comments comments (0)

Detta blir mitt första inlägg då jag precis startat upp denna sida. Jag hoppas att det inte ska bli som med den förra som blev avstängd utan anledning...


Lördagen (28/9) tillbringades i Almunge då jag filmade ARC Rallyt (se youtube kanalen för film) men åkte därifrån med enbart ettpar kriser.

Nya tag blir det nu på lördag då bäckasprinten går av stapeln i Kolsva. Hoppas på mycket frän bilåka då!


Good to be back!


// Rallyfilm4rn 


Rss_feed